Hoge internetsnelheid en website snelheid noodzakelijk voor succesvolle websites

Hoge internetsnelheid en website snelheid noodzakelijk voor succesvolle websites

De ontwikkeling van websites is nog steeds enorm aan het groeien en steeds meer bedrijven (als ze er al niet een hadden) maken dan toch de keuze om een website te laten maken. Waar de webshops en de grotere bedrijven al jaren een website hadden, beginnen nu ook de relatief kleinere bedrijven eraan. Denk bijvoorbeeld aan ‘de bakker om de hoek’ of de lokale drogisterij. Al is het enkel om online aanwezig te zijn voor het vinden van openingstijden of contactgegevens. Maar waar moet je nou opletten bij het laten maken van een website?

Webdesign & Ontwikkeling

Het allerbelangrijkste is natuurlijk het design van jouw website. Hoe komt deze eruit te zien, past deze bij mijn huidige huisstijl, is deze gebruiksvriendelijk ingericht en nog veel meer vragen die komen kijken bij het laten designen van een website. Wij adviseren om een ervaren bureau in handen te nemen die alle zaken volledig uit handen neemt, zo zal je tot het beste resultaat komen.

Razendsnel inladen

Echter heb je aan een mooie website alleen niet heel erg veel. Deze moet namelijk ook snel in te laden zijn, dit ligt natuurlijk ook deels aan de internet verbinding die je op dat moment hebt, maar ook zeker aan de snelheid van de website. Er blijkt namelijk uit onderzoek dat het grootste irritatie puntje van website bezoekers is als een website traag inlaad, de kans op een ‘bounce’ (vaktermen) is dan het grootste. Naast het feit dat de bezoeker weg gaat, gaat deze ook nog eens in veel gevallen naar de concurrent. Je verliest dus eigenlijk twee keer achter elkaar.
Zaak dus dat je de website snelheid enorm goed optimaliseert, een internetverbinding is een externe factor, maar dit heb je als website eigenaar volledig in de hand!