3 Tips om te besparen op je iPhone

3 Tips om te besparen op je iPhone

iPhone is wereldwijd de meest bekende en gewilde mobiele telefoon. Niet alleen het design is fantastisch, en kan dan ook rekenen op veelal positieve reacties, maar het is ook een zeer gebruiksvriendelijk toestel. Deze combinatie maakt het voor zwel jonge als oudere mensen de beste telefoon die je kan hebben. Zo’n geweldig toestel heeft natuurlijk ook een bijbehorende prijs, en dat is vaak wat minder. In dit artikel geven we je 3 tips om zelfs de prijs nog goed te maken!

Tip 1: Vergelijken

De meeste kopers van een iPhone kopen het toestel in combinatie met een abonnement. Hierdoor lijkt het alsof je niks hoeft te betalen voor de telefoon, maar er stroomt wel maandelijks een bedrag van meer dan 40 euro naar je provider. Zorg dat je alle providers goed met elkaar vergelijkt voordat je een keuze maakt. Over het algemeen kan je beter kiezen voor een sim only aanbieding zoals bij Ziggo mobiel.

Tip 2: De iPhone SE

Je kan ook kiezen voor de budget-versie van de iPhone. Dit is een iPhone die wat minder krachtig is. De specificaties zijn wat minder, maar als dat je niks zegt is dit een hele goede en interessante optie voor je. Alleen de processor en de camera zijn wat minder. Dus als je toch niet zoveel foto’s maakt en liever wat minder geld uit wil geven, denk dan serieus na over een iPhone SE.

Tip 3: Tweedehands/refurbished

Een bekend nieuw concept onder telefoons is de refurbished markt. Dit zijn telefoons die al eerder in gebruik zijn genomen door andere iPhone liefhebbers. Je kan dit op een website zoals marktplaats.nl kopen voor de laagste prijs. Echter heb je dan niet de zekerheid dat het toestel lang blijft werken. Als je pech hebt krijg je het toestel niet eens en heb je te maken met een oplichter. Er zijn ook winkels die refurbished iPhones aanbieden. Deze winkels zorgen dat de telefoon in orde is en durven daar vaak zelfs een garantie bij geven.